Om oss

Vi tar gärna emot tips från andra om bra eller dåliga erfarenheter för resor med rullstol. Du är välkommen att skicka in en egen reseberättelse. Ange också om du vill ha din email adress synlig eller inte. För att lägga upp resetips, kontakta: anders@rullstolsresa.eu

För övriga frågor om denna sida, kontakta: anders@rullstolsresa.eu

Jag har varit ute och rest en del och samlat på mig ganska mycket erfarenhet om hur det är att resa med rullstol. Några har frågat mig om jag inte kunde göra en sida för att sprida infomation och tips till andra. På sikt hoppas jag att även andra kan bidra med tips och skapa än ännu större kunskapsbas om resandet.
Denna web-sidan är också skapad för att jag vill lära mig mer om web-design och programmering.

Sidan har inget kommersiellt syfte och jag säljer inga produkter. Viss reklam kan dock förekomma för att täcka kostnader jag har för att kunna nå ut med sidan.


Viktigt: Jag har lagt ner tid på att all information ska vara korrekt och neutral. Förhållande kan dock ändras snabbt, vi har alla våra unika funktionshinder och vi upplever dessutom vår omgivning på olika sätt. Jag kan därför inte ta något ansvar för ev felaktigheter som finns på denna sida. Informationen måste ses som ett komplement till all annan information som finns tillgänglig från t.ex. researrangörer.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)